Новият i20 (2021)

10.01.2021
Публикувано от: Auto Consult

Поставя нови стандарти.

Динамичен и отличителен, изцяло новият i20 задава нови стандарти в сегмента на малките автомобили. По-широк, по-дълъг и с по-нисък покрив от своя предшественик, този стилен нов модел съчетава просторно вътрешно пространство с най-добрите в класа функции за безопасност и свързаност. Това е и първият автомобил в Европа, който се отличава с новата ни философия на дизайна Sensuous Sportiness – хармонична комбинация от енергични пропорции, стил и технологии.

В светлината на прожекторите със стил.

Елегантен и зашеметяващ, изцяло новият i20 разтърсва сегмента със своя нов спортен дизайн. По-широк, по-дълъг и по-нисък от своя предшественик, това е първият автомобил в Европа, вдъхновен от дизайнерската философия на Hyundai: Sensuous Sportiness – хармонична комбинация от енергични пропорции, стил и технологии.

Динамичен светлинен подпис

Новите Full-LED фарове са динамично подчертани от острите дневни светлини за един истински запомнящ се светлинен подпис.

Висококачествен и високотехнологичен интериор.

Дизайнерите на Hyundai създадоха нов нов облик, прилагайки широка гама от иновативни естетически и технически решения за постигането на модерна атмосфера. Вратите обхващат таблото по елегантен начин чрез форми, открити в природата. Скулптурата на вратите напълно съответства на секцията на арматурното табло, а LED амбиентното осветление задава фин, но изтънчен син акцент в интериора.

 

 

 

 

 

 

Посетете сайта на Hyundai i20