The all-new TUCSON.

12.01.2021
Публикувано от: Auto Consult

Революционен дизайн.

Наелектизираща динамика.

Добре дошли в революцията. Усъвършенстван и експериментален, изцяло новият Tucson е не просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция в дизайна. Водейки напред с прогресивен дизайн, той предлага и най-модерните интелигентни технологии и най-електрифицираната гама от силови агрегати в своя сегмент.

Хромирана акцентираща линия.

Спортната осанка на изцяло новия Tucson се подчертава от хромирана акцентираща линия завършваща с параболично острие, започваща от страничните огледала и продължаваща чак до С-колоната.

Първите в света параметрични скрити светлини.

Тъмният хромиран геометричен дизайн на параметричната решетка се трансформира веднага, щом потеглите с Tucson. Благодарение на най-съвременната технология за полуогледално осветление, външните секции на решетката се превръщат в изразителни форми, подобни на бижута, когато LED дневните светлини се включат, създавайки уникален високотехнологичен светлинен подпис. Когато Tucson бъде изключен, те отново се сливат с решетката в един общ параметричен елемент.

Голям на удобство и комфорт.

Гъвкав и свързан, изцяло новият Tucson се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.